Szmtgp s alkatrsz

Bevásárlókosár

Kosár megtekintése.

Belépés

Biztonsági kérdés
Ez a kérdés arra szolgál, hogy megakadályozzuk az automatikus bejegyzéseket.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja ide a fenti karaktereket, szóköz nélkül.

Hirdetés

Áchim Autósiskola

 

 

Cégünk már több mint 25 éve, 1996 óta foglalkozik informatikai-számítástechnikai eszközök árusításával. Békéscsaba szívében, a Wlassics sétányon várjuk a kedves ügyfeleinket.

 

Számítástechnikai alkatrészek és perifériák, multimédiás, elektronikai és fotótechnikai eszközök kiskereskedelmével foglalkozunk, teljes kínálatunk elérhető a webshopunkban.

 

Azért vagyunk, hogy nagykereskedelmi partnereinkkel együttműködve a felhasználók részére olyan választékot nyújtsunk, amellyel kielégítjük a meglévő és leendő vásárlóink igényeit. Előnyünk a minőség, a pontosság és a szakmai profizmus. Szinte egyedülállóan, sok esetben helyi összeszerelést és karbantartást is vállalunk.

 

Fontosnak tartjuk, hogy a számítástechnika nem egy olyan terület, „hogy beugrok a hipermarketbe és lekapom a polcról”… Lényeges szempont, hogy számítástechnikai eszközeiket szakemberektől, illetve szakboltból vásárolják meg, biztosítva a folyamatos szakmai hátteret és szervizt. Tevékenységünkkel ezért dolgozunk, hogy elégedett ügyfeleket lássunk, akik szívesen térnek vissza hozzánk!
 
 
2021. június óta a DPD futár csomagpontja vagyunk! Rendeld ide IKEA, H&M vagy más webáruház csomagjait és nálunk munkaidőben kényelmesen átveheted!
 

 

Kellemes böngészést kívánunk

 

Köles Zoltán üzletvezető

 

 Kép