Szmtgp s alkatrsz

Bevásárlókosár

Kosár megtekintése.

Belépés

Biztonsági kérdés
Ez a kérdés arra szolgál, hogy megakadályozzuk az automatikus bejegyzéseket.
Image CAPTCHA
Kérjük, írja ide a fenti karaktereket, szóköz nélkül.

Hirdetés

Áchim Autósiskola

 

 

Normál termék
17.490Ft
# 3328

Hárommotoros gyorstöltési megoldás


A 3 különböző nagy sebességű motor támogatásával a QX55 a tökéletes gyorstöltési megoldás. Akár 2,5-szer gyorsabb töltés a 18 W-os Power Delivery (PD) segítségével a Type-C porton keresztül, vagy a QC3.0 és 22,5 W Super Charge funkcióval (Huawei modellek) az USB Type-A porton keresztül. Bármelyik motort is használja, ez a powerbank biztosan zölden tartja az akkumulátorait.

 

 

Nem csak gyors – praktikus is


Ha már az akkumulátorokról beszélünk, a QX55 teljesen új szuper lítium akkumulátorral van felszerelve. Ez a nagy sűrűségű akkumulátor 38,5 Whr-s a 37 Wh-val szemben, ugyanakkor kisebb és könnyebb, mint korábbi társa. Ezért függetlenül attól, hogy melyik kapacitást választja, ezt a power bankot könnyen magával viheti vagy bedobhatja a táskájába anélkül, hogy elnehezítené.

 

 

Töltsön mindent 4 kimenettel


Maximalizálja az idejét az akár 4 eszköz egyidejű töltésének lehetőségével a QX55-tel. Keverje össze és illessze össze eszközeit 3 A-típusú USB-porttal és 1 Type-C-porttal, hogy mindegyik futhasson veled. Mivel mindezen portok egyetlen tápegységen vannak, a QX55 minden bizonnyal az Ön által választott tápegység lesz útközben. Még az is lehet, hogy elég nagylelkűnek érzi magát ahhoz, hogy megosszon egy vagy két portot egy barátjával.

 

 

Háromszoros bemeneti teljesítmény


A teljes felhasználói kényelem érdekében a QS55 három bemeneti tápellátással van felszerelve – Type-C, Lightning és Micro-USB. A Type-C bemenet jól szinergizál a Micro-USB-ról Type-C-re váltott mobileszközök növekvő számával, és a megfelelő adapterrel gyors töltést tud biztosítani. A Lightning bemenet tökéletes az Apple felhasználók számára.

 

 

Biztonságos és maximális töltés az SP alapvető technológiáival


smartSENSE: intuitív és univerzálisan kompatibilis töltési technológia, amely maximalizálja a töltési sebességet és szinte bármilyen eszközzel való automatikus párosítást.

 

 

Biztonságos és maximális töltés az SP alapvető technológiáival


smartBOOST: egy hárommotoros fordulatszám-növelő technológia, amely fejlett, nagy sebességű töltési sebességet használ PD, QC3.0 vagy Super Charge segítségével, az eszköz konfigurációjától függően.

Gyártó oldala

 

Ár:17.490Ft